Vilka är vi?

Jannika Häggström – sång/gitarr
Marke Markebo – gitarr
Ragnhild Wesenberg – cello

Det började med Jannika. Som jobbat med musik i äldrevården i massa år. Samlat en stor repertoar, lett allsångscaféer och musikstunder, åkt runt med sin gitarr på boenden, dagverksamheter, träffpunkter och kulturföreningar. Jannika skadade handen. Och fick be om hjälp.
Så kom Marke. Som jobbar som busschaufför. Och spelar gitarr. Som skriver egna låtar, driver skivbolag och som spelat i en massa punkband. Och sa: - jag kan hjälpa dig!
Sen var det någon som sa: du borde kontakta Ragnhild, hon har samma inställning till musik som du. Ragnhild, som spelar cello. Som arbetar som frilansmusiker och cellolärare. Klassiskt, hårdrock och podd.
- Eg blir med! sa hon.

Så vi gjorde 20 julkonserter ihop. Och hade så roligt så vi ville helt enkelt inte sluta. Så då gjorde vi inte det. Utan spelar sedan 2022 ihop under artistnamnet JaMaRam.

Förutom julprogrammet har det blivit ett sommarprogram, ett program på finska samt fem tidsbildsprogram, med teman från 30-tal till 70-tal. Ett projekt i ständig utveckling, med låtar, kläder, prylar, bilder och berättelser. Hattar, kokosnötter och rytmbananer, lottauniformer och hippiehårband, och en affischvägg med bilder på allt från Ernst Rolf och Dan Andersson till raggarbilar och raketost.

Så nu är det fullt upp. Välkommen att boka!